Recensiebeleid

Bent u een auteur, illustrator of uitgever en wilt u dat ik een recensie schrijf over uw boek? De kleine kinderboekenkapitein staat open voor recensie-aanvragen!

De kleine kinderboekenkapitein is een blog die zich richt op kinder- en jeugdboeken die verschijnen in Nederland en Vlaanderen. Dit betekent dat ik ALLEEN recensie-exemplaren van kinder- en jeugdboeken accepteer.

U kunt zowel fysieke als digitale (pdf) exemplaren bij mij aanleveren, maar mijn voorkeur ligt bij fysieke exemplaren voor mooie foto’s op Instagram.

Ik streef ernaar om recensie-exemplaren zo snel mogelijk te lezen en binnen 4 weken te recenseren. Ik plaats alle recensies op mijn blog en kondig deze aan op Instagram. Ook plaats ik ze mogelijk ook op Bol.com, Hebban en/of Goodreads.

Ik werk alleen met auteurs, illustratoren en uitgeverijen die mij de vrijheid geven om eerlijk en op mijn manier mijn ervaringen te delen. Ook wanneer ik niet helemaal onder de indruk ben van een boek, streef ik ernaar om constructief en respectvol te blijven. Ik schrijf geen recensie over boeken die écht niet in de smaak vallen.

U kunt uw recensieverzoek mailen naar info@dekleinekinderboekenkapitein.nl